GBG24 erbjuder en effektiv och lönsam

SEO

med kostnadsfri analys till alla företag i Göteborg!

Våra tjänster är grundläggande, pro och exklusiv sökmotoroptimering ( Search engine optimization ), webbhotell, webbshop, hemsida till fast pris och marknadsföring.

Webbdesign

Tjänster

Priser

Begär offert!


Vi analyserar dina tjänster, produkter, din målgrupp och konkurrenterna och meddelar dig när analysen är klar. Du får resultatet och offerten via email. Observera att vår sökmotoroptimering är Google optimering. För att ge dig en offert, behöver vi lite mer information från dig såsom ditt namn, företagsnamn, adress, telefon, önskade sökord. Kontakta oss på mail eller telefon.

Kontakt

OnSite, OffSite


En stor del av sökmotoroptimeringen är att arbeta med hemsidan. Den delen av optimeringen heter OnSite. Vi behöver göra ändringar i struktur och kodning på hemsidan för att öka sökbarheten. Det behövs även att jobba med innehållet på hemsidan ( texter, bilder ) och länkar. Nästa steg är OffSite eller externa länkar.

Sökmotoroptimering

Gbg24 Webbyrå


Vi är en Webbyrå som är specialiserade på webbdesign. Vi har varit i branschen sedan 1999. 2004 startades företaget med kontoret i Gustaf dahlensgatan i Göteborg. På vår webbyrå fokuserar vi mer på den grafiska biten av arbetet.

Kontakt

Övriga tjänster


Behöver du en enkel hemsida eller en webbshop? Du säljer kanske tjänster eller produkter? Hur ser din hemsidas nuvarande situation på Google? Vill du förbättra placeringen? Kontakta oss idag! Vi kanske kan erbjuda dig en lite bättre lösning.

Moderna hemsidor

Moderna hemsidor

Moderna, enkla hemsida till småföretag med 1 år gratis uppdatering. Pris fr. 3200:- exkl. 25% moms.

Webbhotell

Webbhotell

Utrymme 2500 Mb, Linux, Php, Obe. e-postkonto, statistik, m.fl. pris: 960:-/år exkl. 25% moms. Betalning i förskott.

Webbshop

Webbshop

Mobilanpassade och snygga webbshop med möjligheter som Klarna kortbetalning. Pris fr. 18000:- inkl 1år webbhotell. Begär offert.

Google optimering

Google optimering

Vi hjälper dig med optimering av din hemsida på ett effektivt sätt. Du kan se resultatet direkt på Google. Begär offert.

Fast pris hemsida
Gbg24
Fast pris hemsida

Ring 0700 23 50 32

E-post: design@gbg24.se

Hemsida www.gbg24.se

logo
logo
logo